88m论坛平码高手平特一肖|香港平码3中3多少倍

Plantronics + Polycom. Nu forenet som logo

Indk?bskurv

Produkt Antal Pris Subtotal
Subtotal for indk?bskurv

Downloads og apps

Download vores software til station?re computere og mobile platforme, som er udviklet til at forbedre oplevelsen ved brug, administration og ejerskab af lydenheder fra Plantronics.

hub

Plantronics Hub til Windows/Mac

G?r det muligt for slutbrugere at tilpasse deres indstillinger og f? synlig status for deres Plantronics-lydenhed p? deres desktop.?

PLT-Software_Icon

Plantronics Status Indicator for Windows or Mac

Required to provide UC status indication through the Plantronics Status Indicator accessory. Allows end-user customization of settings and behaviors for the Plantronics Status Indicator.

software-white

Plantronics Aware til Cisco DX-serien

Udviklet til Cisco Android IP-telefon DX650 med problemfri viderestilling mellem din mobiltelefon og Cisco DX650.

plt-gaming-software

GameCom 780/788 7.1 Surround Sound

Plantronics GameCom 780/788 7.1 Surround Sound-software (kun til PC).

plt-gaming-software

RIG 500E / 500HD 7.1 Surround Sound

RIG 500E / 5000HD 7.1 Surround Sound-software (Windows).

plt-gaming-software

RIG 7.1 Surround Sound

Plantronics RIG 7.1 Surround Sound-software (kun til PC).

Mobilapps til iOS og Android

spokes-white

Plantronics Hub til iOS/Android

Tilf?rer ekstra funktionalitet til dit nye Plantronics Bluetooth-headset med nyttige v?rkt?jer, beskeder og statusoplysninger.

backbeat-fit-updater-icon

BackBeat FIT Companion

Tilf?rer dine Plantronics BackBeat FIT hovedtelefoner et nyt niveau af tilpasning.

backbeat-go-3-companion-icon

BackBeat GO 3 Companion

Tilf?rer dine Plantronics BackBeat GO 3 hovedtelefoner et nyt niveau af tilpasning.

find-myheadset-android

Find MyHeadset

Find dit mistede headset ved hj?lp af en h?rbar tone eller brug funktionen Tilbagespor.

88m论坛平码高手平特一肖