88m论坛平码高手平特一肖|香港平码3中3多少倍

Handlevogn

Produkt Antall Pris Subtotal
Delsum i handlevogn

Nedlastninger og apper

Last ned programvaren for stasjon?re og mobile plattformer som er utformet for ? forbedre opplevelsen av ? bruke og administrere Plantronics lydenheter.

hub

Plantronics Hub for Windows/Mac

Gj?r at sluttbrukere kan tilpasse innstillingene og f? direkte tilgang til Plantronics-lydenheten p? datamaskinene deres.?

PLT-Software_Icon

Plantronics Status Indicator for Windows or Mac

Required to provide UC status indication through the Plantronics Status Indicator accessory. Allows end-user customization of settings and behaviors for the Plantronics Status Indicator.

software-white

Plantronics Aware for Cisco DX-serien

Utviklet for Cisco Android IP-telefonen DX650. Denne l?sningen gir deg s?ml?s samtaleoverf?ring mellom mobiltelefonen og Cisco DX650.

plt-gaming-software

GameCom 780/788 7.1 surroundlyd

Plantronics GameCom 780/788 7.1 surroundlyd-programvare (kun PC).

plt-gaming-software

RIG 500E/500HD 7.1 surroundlyd

RIG 500E/5000HD 7.1 surroundlyd-programvare (Windows).

plt-gaming-software

RIG 7.1 surroundlyd

Plantronics RIG 7.1 surroundlyd-programvare (kun PC).

Mobilapper til iOS og Android

spokes-white

Plantronics Hub for iOS/Android

Gi det nye Plantronics Bluetooth-hodesettet ekstra funksjonalitet med nyttige verkt?y, varslinger og statusinformasjon.

backbeat-fit-updater-icon

BackBeat FIT Companion

F? tilpasning og kontroll p? et helt nytt niv? med Plantronics BackBeat FIT-hodetelefoner.

backbeat-go-3-companion-icon

BackBeat GO 3 Companion

F? tilpasning og kontroll p? et helt nytt niv? med Plantronics BackBeat GO 3-hodetelefoner.

find-myheadset-android

Find MyHeadset

Finn hodesettet ditt ved hjelp av en lydtone eller BackTrack-funksjonen.

88m论坛平码高手平特一肖