88m论坛平码高手平特一肖|香港平码3中3多少倍

Plantronics + Polycom. Nu f?renade som logotyp

Ink?pskorg

Produkt Kvantitet Pris Delsumma
Kundvagnens delsumma

Nedladdningar och appar

Ladda ned v?r programvara f?r station?ra och mobila plattformar som ?r utformad f?r att f?rb?ttra anv?ndningen, hanteringen och ?gandet av Plantronics ljudenheter.

hub

Plantronics Hub f?r Windows/Mac

G?r att slutanv?ndare kan anpassa sina inst?llningar och se status f?r sin Plantronics-ljudenhet p? skrivbordet.?

PLT-Software_Icon

Plantronics Status Indicator for Windows or Mac

Required to provide UC status indication through the Plantronics Status Indicator accessory. Allows end-user customization of settings and behaviors for the Plantronics Status Indicator.

software-white

Plantronics Aware for Cisco DX-serien

DX650 ?r utvecklad f?r Cisco Android IP-telefoni och tillhandah?ller smidig samtals?verf?ring mellan mobiltelefonen och Cisco DX650.

plt-gaming-software

GameCom 780/788 7.1-surroundljud

Plantronics GameCom 780/788 7.1-programvara f?r surroundljud (endast datorer).

plt-gaming-software

RIG 500E/500HD 7.1-surroundljud

RIG 500E/5000HD 7.1-programvara f?r surroundljud (Windows).

plt-gaming-software

RIG 7.1-surroundljud

Plantronics RIG 7.1-programvara f?r surroundljud (endast datorer).

Mobilappar f?r iOS och Android

spokes-white

Plantronics Hub f?r iOS/Android

F? ut mer av ditt nya Plantronics Bluetooth-headset med anv?ndbara verktyg, aviseringar och statusinformation.

backbeat-fit-updater-icon

BackBeat FIT Companion

Skapa en ny niv? av anpassning och styrning av Plantronics BackBeat FIT-h?rlurar.

backbeat-go-3-companion-icon

BackBeat GO 3 Companion

Skapa en ny niv? av anpassning och styrning av Plantronics BackBeat GO 3-h?rlurar.

find-myheadset-android

Find MyHeadset

Hitta ditt borttappade headset med en ljudsignal eller funktionen BackTrack.

88m论坛平码高手平特一肖